METALL SAYDINGLAR VA ULARNI ZAMONAVIY QURILISHLARDA QO`LLANILISHI - Bo`ronov Raxmiddin Yozilovich; Boronov Rakhmiddin Yozilovich, (Innovative: International Multidisciplinary Journal of Applied Technology (2995-486X), 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy binolar qurilishida tobora keng miqyosda qo`lanilayotgan, eng samarali va qulay qoplama materiali hisoblangan metall saydinglarni turlari,tuzilishi, o`lchamlari, qo`llanilish sohasi,texnik xususiyatlari, afzallik va kamchilik tomonlari to`g`risidagi asosiy ma`lumotlar yoritib berilgan.